Du kan när som helst ta bort ditt konto under Inställningar → Profil — skrolla till borttagningsalternativet och bekräfta med din e-postadress. Har du en aktiv prenumeration, avsluta den först under Inställningar → Faktureringsuppgifter.
Gå med tusentals användare som har förenklat sitt AI-arbetsflöde.
Kom igång