Dacă ai anulat la final de perioadă și acesta încă nu s-a încheiat, mergi la Settings → Planuri și apasă Reactivează pe planul tău curent — nu ai nevoie de plată suplimentară.
Alătură-te miilor de utilizatori care și-au simplificat deja fluxul de lucru cu AI.
Începe Acum