Cel mai frecvent motiv este transformarea testului de 7 zile într-un abonament lunar Pro, ceea ce se întâmplă automat dacă nu anulezi înainte de final. Poți vedea fiecare plată din Settings → Facturi și îți poți gestiona abonamentul la Settings → Detalii de facturare.
Alătură-te miilor de utilizatori care și-au simplificat deja fluxul de lucru cu AI.
Începe Acum