Îți poți șterge contul oricând din Settings → Profil — derulează la opțiunea de ștergere și confirmă cu adresa ta de email. Dacă ai un abonament activ, anulează-l înainte din Settings → Detalii de facturare.
Alătură-te miilor de utilizatori care și-au simplificat deja fluxul de lucru cu AI.
Începe Acum