Usunięcie konta (w Ustawienia → Profil) kończy dostęp i anuluje aktywną subskrypcję. Szczegóły dotyczące przechowywania i usuwania informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Dołącz do rzeszy osób - tysiąca zadowolonych ludzi, tak bardzo ułatwiając do nich podłączenie pod operacyjną codzienną roboczą obsługę sztucznej inteligencji.
Zacznij już teraz