Jeśli anulowałeś subskrypcję na koniec okresu i ten okres jeszcze trwa, wejdź w Ustawienia → Plany i kliknij Reaktywuj przy swoim planie — nie jest wymagana płatność.
Dołącz do rzeszy osób - tysiąca zadowolonych ludzi, tak bardzo ułatwiając do nich podłączenie pod operacyjną codzienną roboczą obsługę sztucznej inteligencji.
Zacznij już teraz