Karta pozostaje zapisana do czasu trwania aktywnej subskrypcji, by umożliwić odnowienia. Aby całkowicie usunąć kartę, usuń konto w Ustawienia → Profil — to również zakończy dostęp i anuluje wszelkie aktywne subskrypcje.
Dołącz do rzeszy osób - tysiąca zadowolonych ludzi, tak bardzo ułatwiając do nich podłączenie pod operacyjną codzienną roboczą obsługę sztucznej inteligencji.
Zacznij już teraz