Jak anulować subskrypcję?

Aby anulować:

  1. Wejdź w Ustawienia → Szczegóły rozliczeń.
  2. Przewiń w dół i kliknij Anuluj subskrypcję.
  3. W oknie potwierdzenia kliknij Kontynuuj anulowanie.

Zachowasz dostęp do końca bieżącego okresu rozliczeniowego i możesz reaktywować w każdej chwili. Jeśli nie chcesz całkowicie anulować, możesz wybrać opcję wstrzymania subskrypcji.

Chcesz spróbować opcji All Chatbots AI?

Dołącz do rzeszy osób - tysiąca zadowolonych ludzi, tak bardzo ułatwiając do nich podłączenie pod operacyjną codzienną roboczą obsługę sztucznej inteligencji.

Zacznij już teraz