Oto szczegóły:
- Okres próbny — po uruchomieniu 7-dniowego okresu próbnego masz pełny dostęp Pro na 7 dni.
- Przekształcenie — po zakończeniu okresu próbnego subskrypcja automatycznie przejdzie w miesięczny Pro, chyba że anulujesz wcześniej.
- Przedłużenie — subskrypcja będzie odnawiana automatycznie co okres rozliczeniowy, aż ją anulujesz.
- Anulowanie — możesz anulować w dowolnym momencie w Ustawienia → Szczegóły rozliczeń, a dostęp utrzymasz do końca opłaconego okresu.
Wszystkie opłaty i rachunki znajdziesz w Ustawienia → Faktury.