Tak. Subskrypcje odnawiają się automatycznie na koniec każdego okresu rozliczeniowego, do czasu anulowania. Możesz zatrzymać odnowienia w dowolnym momencie, anulując w Ustawienia → Szczegóły rozliczeń — dostęp zachowasz do końca opłaconego okresu.
Dołącz do rzeszy osób - tysiąca zadowolonych ludzi, tak bardzo ułatwiając do nich podłączenie pod operacyjną codzienną roboczą obsługę sztucznej inteligencji.
Zacznij już teraz