Anulowałem, ale nadal zostałem obciążony

Anulowanie zatrzymuje odnowienie subskrypcji w kolejnym okresie — nie cofa bieżącego, który już został rozliczony. Jeśli anulujesz w trakcie okresu, masz dostęp do końca tego okresu i nie zapłacisz za kolejny. Wszystkie rozliczenia znajdziesz w Ustawienia → Faktury.

Chcesz spróbować opcji All Chatbots AI?

Dołącz do rzeszy osób - tysiąca zadowolonych ludzi, tak bardzo ułatwiając do nich podłączenie pod operacyjną codzienną roboczą obsługę sztucznej inteligencji.

Zacznij już teraz