Tak. Gdy rozpoczniesz anulowanie (Ustawienia → Szczegóły rozliczeń → Anuluj subskrypcję), pojawi się opcja wstrzymania subskrypcji. Wstrzymanie zachowuje konto i zatrzymuje opłaty na wybrany okres.
Dołącz do rzeszy osób - tysiąca zadowolonych ludzi, tak bardzo ułatwiając do nich podłączenie pod operacyjną codzienną roboczą obsługę sztucznej inteligencji.
Zacznij już teraz