Als je hebt opgezegd per periode-einde en die is nog niet voorbij, ga dan naar Instellingen → Plannen en klik op Heractiveren bij je huidige abonnement — er is geen betaling nodig.
Sluit u aan bij duizenden gebruikers die hun AI-workflow hebben vereenvoudigd.
Aan de slag