Je kaart blijft opgeslagen zolang je abonnement actief is, zodat deze kan worden verlengd. Wil je je opgeslagen kaart volledig verwijderen, verwijder dan je account via Instellingen → Profiel — hiermee eindigt je toegang en wordt je abonnement opgezegd.
Sluit u aan bij duizenden gebruikers die hun AI-workflow hebben vereenvoudigd.
Aan de slag