Ja. Abonnementen worden automatisch verlengd aan het einde van elke factureringsperiode tot je opzegt. Je kunt toekomstig verlengen op elk moment stopzetten via Instellingen → Factureringsgegevens; je behoudt toegang zolang je al betaald hebt.
Sluit u aan bij duizenden gebruikers die hun AI-workflow hebben vereenvoudigd.
Aan de slag