Ištrynus paskyrą (per Nustatymai → Profilis) prieiga uždaroma, aktyvi prenumerata atšaukiama. Daugiau apie duomenų tvarkymą ir saugojimą po ištrynimo — mūsų Privatumo politikoje.
Prisijunkite prie tūkstančių vartotojų, kurie supaprastino savo darbo su DI procesus.
Pradėti