Jūsų kortelė išsaugoma kol aktyvi prenumerata, kad galėtų atsinaujinti. Norėdami visiškai ištrinti kortelę, ištrinkite paskyrą per Nustatymai → Profilis — tai taip pat baigs prieigą ir atšauks bet kokią aktyvią prenumeratą.
Prisijunkite prie tūkstančių vartotojų, kurie supaprastino savo darbo su DI procesus.
Pradėti