A fiók törlése (a Beállítások → Profil alatt) azonnal megszünteti a hozzáférését, és törli az aktív előfizetést is. Az adatai kezeléséről és megőrzéséről részletesen az Adatvédelmi szabályzatban olvashat.
Csatlakozzon a több ezer felhasználóhoz, akik már leegyszerűsítették AI munkafolyamatukat.
Kezdés