Igen. Az előfizetések mindig automatikusan megújulnak minden számlázási időszak végén, amíg le nem mondja. Bármikor leállíthatja a jövőbeni megújításokat a Beállítások → Számlázási adatok alatt — a már kifizetett időszak végéig hozzáfér.
Csatlakozzon a több ezer felhasználóhoz, akik már leegyszerűsítették AI munkafolyamatukat.
Kezdés