Igen. Ha elindítja a lemondási folyamatot (Beállítások → Számlázási adatok → Előfizetés lemondása), lehetőséget kap az előfizetés szüneteltetésére is. Így a fiókja megmarad, a számlázás viszont szünetel a megadott időszakra.
Csatlakozzon a több ezer felhasználóhoz, akik már leegyszerűsítették AI munkafolyamatukat.
Kezdés