A fiókját bármikor törölheti a Beállítások → Profil menüben — keresse meg a törlési lehetőséget, és erősítse meg e-mail címével. Aktív előfizetés esetén előbb mondja le azt a Beállítások → Számlázási adatok alatt.
Csatlakozzon a több ezer felhasználóhoz, akik már leegyszerűsítették AI munkafolyamatukat.
Kezdés