Hvad sker der med mine data, efter jeg har slettet min konto?

Sletning af din konto (under Indstillinger → Profil) afslutter din adgang og opsiger dine aktive abonnementer. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler og opbevarer information bagefter i vores Privatlivspolitik.

Klar til at prøve All Chatbots AI?

Slut dig til tusindvis af brugere, der har forenklet deres AI-workflow.

Kom i gang