Hvis du har opsagt til periodens udløb, og perioden ikke er slut endnu, så gå til Indstillinger → Abonnementer og klik på Genaktiver på din nuværende plan — ingen betaling kræves.
Slut dig til tusindvis af brugere, der har forenklet deres AI-workflow.
Kom i gang