Ja. Abonnementer fornyes automatisk ved udgangen af hver faktureringsperiode, indtil du opsiger. Du kan til enhver tid stoppe fornyelser ved at opsige under Indstillinger → Faktureringsoplysninger — du bevarer adgangen i hele den betalte periode.
Slut dig til tusindvis af brugere, der har forenklet deres AI-workflow.
Kom i gang