Du kan slette din konto når som helst under Indstillinger → Profil — rul ned til slette-muligheden og bekræft med din e-mailadresse. Har du et aktivt abonnement, så opsig det først under Indstillinger → Faktureringsoplysninger.
Slut dig til tusindvis af brugere, der har forenklet deres AI-workflow.
Kom i gang