Smazání účtu v Nastavení → Profil ukončuje váš přístup a ruší všechna aktivní předplatná. Informace o zpracování a uchovávání údajů po smazání účtu najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů.
Připojte se k tisícům uživatelů, kteří si práci s AI výrazně zjednodušili.
Začít