Pokud jste zrušili až ke konci období a ještě neskončilo, přejděte do Nastavení → Plány a klikněte na Znovu aktivovat u svého tarifu — platbu není třeba zadávat.
Připraveni vyzkoušet All Chatbots AI?
Připojte se k tisícům uživatelů, kteří si práci s AI výrazně zjednodušili.