Dokud je předplatné aktivní, karta zůstává uložena pro automatické obnovení. Pro úplné odstranění karty zrušte účet v Nastavení → Profil — tím také rušíte předplatné a končíte přístup.
Připojte se k tisícům uživatelů, kteří si práci s AI výrazně zjednodušili.
Začít