Ano. Předplatná se obnovují automaticky na konci každého fakturačního období do chvíle, než je zrušíte. Obnovu můžete kdykoli zastavit v Nastavení → Fakturační údaje — přístup vám zůstane do konce již zaplaceného období.
Připojte se k tisícům uživatelů, kteří si práci s AI výrazně zjednodušili.
Začít