Zrušením zabráníte pouze obnově předplatného v dalším období — nevrací již účtované období, které bylo následně fakturováno. Pokud jste tak zrušili v průběhu období, přístup zůstává do jeho konce a další už účtován nebude. Přesné informace o platbách najdete v Nastavení → Faktury.
Připojte se k tisícům uživatelů, kteří si práci s AI výrazně zjednodušili.
Začít