Ano. Pokud zahájíte zrušení (Nastavení → Fakturační údaje → Zrušit předplatné), bude vám nabídnuta možnost předplatné pouze pozastavit. Pozastavením si účet ponecháte, ale platby se v tuto dobu nestrhávají.
Připojte se k tisícům uživatelů, kteří si práci s AI výrazně zjednodušili.
Začít