Konto kustutamisel (menüüs Seaded → Profiil) lõppeb ligipääs ja tühistatakse aktiivne tellimus. Kuidas andmeid säilitatakse ja töödeldakse pärast kustutamist, loe meie privaatsuspoliitikast.
Liitu tuhandete kasutajatega, kes on lihtsustanud oma AI töövoogu.
Alusta