Kaardi info jääb seni alles, kuniks tellimus on aktiivne, et arved saaksid automaatselt makstud. Kaardi lõplikult kustutamiseks kustuta oma konto menüüst Seaded → Profiil — sellega lõpeb juurdepääs ja tühistatakse aktiivne tellimus.
Liitu tuhandete kasutajatega, kes on lihtsustanud oma AI töövoogu.
Alusta