Saad oma konto igal ajal kustutada menüüvalikus Seaded → Profiil — kerige kuni kustutamisvalikuni ja kinnitage oma e-posti sisestamisega. Kui teil on aktiivne tellimus, tühistage see esmalt Seaded → Arveldusandmed alt.
Liitu tuhandete kasutajatega, kes on lihtsustanud oma AI töövoogu.
Alusta